Stavte na trvalé a nadčasové
schody z prírodného kameňa

Schodisko z prírodného kameňa je obľúbeným prvkom v prípade exteriérových aj interiérových schodov. Vyznačuje sa jedinečným prevedením a odolnosťou, ktorá pretrvá dekády rokov. Vyberte si zo širokej ponuky materiálov, rôznej veľkosti, hrúbky (tabule s hrúbkou 2 – 3 centimetre), farby alebo tvaru prírodného kameňa a vytvorte si schodisko podľa svojich predstáv.

Výhody schodov z prírodného kameňa

1.

Originálny vzhľad

Schody z prírodného kameňa majú jedinečnú kresbu. Vďaka tomu sa každé schodisko stane nielen funkčným, ale aj originálnym prvkom.

2.

Univerzálnosť

Prírodný kameň vďaka svojmu originálnemu vzhľadu púta aj po rokoch. Schodisko z neho skvele zapadne do akéhokoľvek štýlu a trendu.

3.

Odolnosť

Prírodný kameň je odolný voči oderu, poškriabaniu aj náročným podmienkam v exteriéri. Takéto schodisko odolá aj extrémnej záťaži.

4.

Minimálna údržba

Schody z prírodného kameňa sa ľahko ošetrujú aj udržiavajú. Svojim vzhľad si zachovávajú dokonca aj po rokoch používania.

5.

Bezpečnosť

Možnosť “zdrsniť” povrch schodiska eliminuje kĺzavosť a prispieva tak k bezpečnému používaniu schodiska v interiéri aj v exteriéri.

6.

Exkluzivita

Schody z prírodného kameňa prispievajú k hodnote a atraktivite nehnuteľnosti, napríklad v prípade jej ďalšieho predaja.

Materiál na schody z prírodného kameňa

Vaša nové kamenné schodisko môže mať rôznu podobu, odtieň alebo celkový vzhľad. V ponuke máme široké portfólio prírodného kameňa, z ktorého vám radi zrealizujeme komplexné riešenie schodov do interiéru alebo exteriéru. Zaujíma vás viac? Prezrite si materiál na schody z prírodného kameňa pre jedinečné a odolné riešenie, ktoré pretrvá.

So schodmi z prírodného kameňa vám pomôžeme od A po Z

Neviete, aký materiál vybrať alebo vám chýba projekt realizácie? Nechajte to na nás. Na základe dlhoročných skúseností vám pomôžeme nájsť ten najvhodnejší materiál a dizajn, kameň dodáme, spracujeme podľa požiadaviek a dokonca zrealizujeme schody aj do finálnej podoby priamo na mieste.

Máte otázku? My poznáme odpoveď

Neváhajte nás kontaktovať

Napíšte nám svoj dotaz pomocou jednoduchého formulára a my vám najneskôr do 2 pracovných dní odpovieme späť. Využite bezplatné poradenstvo od odborníkov a objavte čaro prírodného kameňa vo svojej realizácii.