Dodajte podlahe exkluzívnu bodku
brúsením do vysokého lesku

Podlaha z prírodného kameňa spĺňa všetky podmienky na elegantnú, dizajnovo originálnu a zároveň nadmieru odolnú podlahu. Brúsenie a leštenie profesionálnym postupom jej však dodáva eleganciu a štýl, ktorý si zamilujete. Vyberte si zo širokej ponuky materiálov, rôznej veľkosti, hrúbky, farby alebo tvaru, kde zaručene nájdete prírodný kameň podľa svojich predstáv a pridajte tú správnu bodku práve brúsením podlahy.

Prečo sa rozhodnúť pre brúsenie podlahy z prírodného kameňa?

1.

Lesk ako zrkadlo

Vysoký lesk je obľúbenou črtou elegantných interiérov, ktoré sa nesú v štýle moderného a nadčasového dizajnu.

2.

Trvácnosť

Brúsením podlahy ponúka prírodný kameň riešenie na desiatky rokov. Spoľahnite sa krásnu lesklú podlahu aj po rokoch používania.

3.

Odolnosť

Podlaha z prírodného kameňa sa vyznačuje veľkou mierou rezistentnosti voči mechanickému poškodeniu a oderu.

4.

Nenáročná údržba

Na udržiavanie brúsenej podlahy z prírodného kameňa nie sú potrebné žiadne zvýšené nároky na čistenie a starostlivosť.

5.

Profesionálne brúsenie

Brúsenie travertínu a mramoru realizujeme výlučne profesionálnymi strojmi WEHA a diamantovými kotúčmi rôznej zrnitosti. 

6.

Exkluzivita

Brúsená a vysoko leštená podlaha z prírodného kameňa zvyšuje atraktivitu a hodnotu nehnuteľnosti, napríklad pri ďalšom predaji.

Materiál na brúsenú a leštenú podlahu

Vaša nová podlaha z prírodného kameňa môže mať rôznu podobu. V ponuke máme široké portfólio prírodného kameňa, z ktorého vám radi zrealizujeme komplexné riešenie. Tú správnu bodku na záver dodá brúsenie podlahy, vďaka ktorému nadobudne nádherný lesk. Zaujíma vás viac? Vyberte si  prírodný kameň pre svoju novú zrkadlovo krásnu podlahu.

Pomôžeme od výberu materiálu až po brúsenie podlahy

Neviete, aký materiál vybrať alebo vám chýba projekt realizácie? Nechajte to na nás. Nie sme totiž len realizátorom brúsenia a leštenia podlahy z prírodného kameňa. Na základe dlhoročných skúseností vám pomôžeme nájsť ten najvhodnejší materiál a dizajn, kameň dodáme, spracujeme podľa požiadaviek a napokon zrealizujeme do finálnej podoby aj s brúsením podlahy.

Máte otázku? My poznáme odpoveď

Neváhajte nás kontaktovať

Napíšte nám svoj dotaz pomocou jednoduchého formulára a my vám najneskôr do 2 pracovných dní odpovieme späť. Využite bezplatné poradenstvo od odborníkov a objavte čaro prírodného kameňa vo svojej realizácii.