Vytvorte čaro domova travertínovým obkladom na krb

Kamenný obklad na krb z prírodného kameňa dopĺňa dizajn a charakter miestnosti v akomkoľvek štýle. Ak plánujete krb alebo by ste radi redizajnovali pôvodný, vyberte si zo širokej ponuky materiálov, rôznej veľkosti, hrúbky, farby alebo tvaru, kde zaručene nájdete prírodný kameň podľa svojich predstáv.

 

Výhody obkladu na krb z prírodného kameňa

1.

Dizajn

Krb prináša teplo domova. Ak sa navyše spojí s kamenným obkladom z prírodného kameňa, výsledkom je unikátny dizajn.

2.

Dlhovekosť

Prírodný kameň je riešením na desiatky rokov. Vďaka jeho vlastnostiam môžete môžete rátať s trvácnym a nadčasovým krbom.

3.

Odolnosť

Kamenný obklad na krb je odolný voči oderu aj poškriabaniu. Zároveň je skvelým riešením pre krby prirodzene sálajúce teplo.

4.

Nenáročná údržba

Na starostlivosť o kamenný obkladu na krb nepotrebujete špeciálne prostriedky. Prírodný kameň sa ľahko čistí a udržiava.

5.

Akumulačné schopnosti

Prírodný kameň na krbovom obklade prirodzene udržiava teplo. Na dotyk je príjemný bez akéhokoľvek rizika nešťastných úrazov.

6.

Exkluzivita

Kamenný obklad na krb z prírodného kameňa zvyšuje hodnotu nehnuteľnosti a jej atraktivitu, napríklad pri ďalšom predaji.

Materiál na kamenný obklad na krb

Váš nový alebo pôvodný krb, či dokonca rímsa sa môže pýšiť kamenným obkladom rôzneho prevedenia. V ponuke máme široké portfólio prírodného kameňa, z ktorého vám radi zrealizujeme komplexné riešenie. Zaujíma vás viac? Prezrite si materiál na kamenné obklady krbov, ktoré dodajú vášmu krbu prvky jedinečnosti a nadčasovosti.

S kamenným obkladom na krb vám pomôžeme od A po Z

Neviete, aký materiál vybrať alebo vám chýba projekt realizácie? Nechajte to na nás. Nie sme totiž len predajcom obkladov na krb z prírodného kameňa. Na základe dlhoročných skúseností vám pomôžeme nájsť ten najvhodnejší materiál a dizajn, kameň dodáme, spracujeme podľa požiadaviek a dokonca zrealizujeme aj do finálnej podoby priamo na mieste.

Máte otázku? My poznáme odpoveď

Neváhajte nás kontaktovať

Napíšte nám svoj dotaz pomocou jednoduchého formulára a my vám najneskôr do 2 pracovných dní odpovieme späť. Využite bezplatné poradenstvo od odborníkov a objavte čaro prírodného kameňa vo svojej realizácii.