Doprajte si nadčasovú kúpeľňu
s travertínovým obkladom

Kamenný obklad do kúpeľne z prírodného kameňa zosobňuje všetky požiadavky, ktoré si dokážete na vnútorné obklady predstaviť. Keďže ide o skutočne nadčasové riešenie, dotvorí charakter kúpeľne v akomkoľvek štýle. Vyberte si zo širokej ponuky materiálov, rôznej veľkosti, hrúbky, farby alebo tvaru, kde zaručene nájdete prírodný kameň podľa svojich predstáv.

 

Výhody kamenného obkladu do kúpeľne

1.

Originálny dizajn

Kamenný obklad do kúpeľne z prírodného kameňa povznáša atmosféru v miestnosti a dodáva jej tú správnu bodku elegancie a luxusu.

2.

Trvácnosť

Prírodný kameň je riešenie na dekády rokov. Vďaka tomu sa môžete kochať jeho vzhľadom bez porušenia dlhšie, než v prípade iných obkladov.

3.

Odolnosť

Kamenný obklad do kúpeľne z prírodného kameňa je odolný voči oderu aj poškriabaniu. Zvládne preto umiestnenie aj v exponovanejších miestach.

4.

Ľahká údržba

Na starostlivosť o kamenný obklad nepotrebujete špeciálne prostriedky. Pre luxusný efekt ho ošetríme špeciálnym prostriedkom.

5.

Univerzálnosť

Kamenný obklad do kúpeľne môže byť vytvorený z rôznych druhov prírodného kameňa, z ktorých každý ponúka jedinečnú kresbu a štruktúru.

6.

Atraktivita

Kúpeľňový obklad z prírodného kameňa zvyšuje hodnotu nehnuteľnosti, napríklad pri ďalšom predaji alebo prenájme.

Materiál na kamenný obklad do kúpeľne

Váš nový kúpeľňový obklad môže nadobudnúť rôznu podobu. Všetko máte vo vlastných rukách. V ponuke máme široké portfólio prírodného kameňa, z ktorého vám radi zrealizujeme komplexné riešenie. Zaujíma vás viac? Prezrite si materiál na kamenný obklad z prírodného kameňa, ktorý vnesie do kúpeľne prvky jedinečnosti a nadčasovosti.

S kamenným obkladom do kúpeľne
vám pomôžeme od A po Z

Neviete, aký materiál vybrať alebo vám chýba projekt realizácie? Nechajte to na nás. Nie sme totiž len predajcom kúpeľňových obkladov. Na základe dlhoročných skúseností vám pomôžeme nájsť ten najvhodnejší materiál a dizajn, kameň dodáme, spracujeme podľa požiadaviek a dokonca zrealizujeme aj do finálnej podoby priamo na mieste.

Máte otázku? My poznáme odpoveď

Neváhajte nás kontaktovať

Napíšte nám svoj dotaz pomocou jednoduchého formulára a my vám najneskôr do 2 pracovných dní odpovieme späť. Využite bezplatné poradenstvo od odborníkov a objavte čaro prírodného kameňa vo svojej realizácii.